KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Na Zlínsku hledají vraha, o pomoc žádá policie i veřejnost

Vraždu seniora šetří kriminalisté ve Zlínském kraji. Podle dostupných informací se kriminalisté začali případem zabývat až poté, co je na neobvyklé okolnosti upozornili lékaři provádějící běžnou zdravotní pitvu zemřelého.


„Policisté oddělení obecné kriminality vyšetřují závažný trestný čin, který se stal koncem minulého týdne v obci Slopné u Luhačovic na Zlínsku. V době od 12.00 hodin dne 22. září, tedy minulý čtvrtek, do večerních hodin 23. září (minulý pátek) zde došlo k podezřelému úmrtí sedmasedmdesátiletého muže. Policii ČR o tom v pondělí 26. září odpoledne informoval Ústav soudního lékařství. Z pitevní zprávy vyplynulo, že muž zemřel na vážné poranění hlavy, způsobené násilím,“ informovala mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR ve Zlíně Jana Bartíková.

Policisté pátrají po pachateli trestného činu. „Zároveň žádáme o spolupráci veřejnost. K tragédii došlo v centru obce Slopné, v rodinném domě č. p. 96. Přivítáme jakékoliv poznatky k lidem, kteří se v uvedenou dobu v okolí tohoto domu pohybovali, k dopravním prostředkům jako auto, kolo, dodávka, motorka a podobně, které tady stály nebo parkovaly. Vyšetřovatelé zároveň zjišťují, jestli se koncem minulého týdne v obcích Slopné, Loučka, Újezd nebo Sehradice objevili podomní prodejci. Ti mohli nabízet prakticky cokoliv – od nejrůznějšího zboží přes pojištění, úvěry, vyúčtování energií, výměnu energetické společnosti a podobně. Informace přivítáme na bezplatné lince tísňového volání 158,“ uvedla mluvčí.


(Zdroj: Krimi Zprávy Zlín)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín