KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Senioři odešli ze světa společně, muž ženu ubodal, pak se oběsil

Vraždu a sebevraždu manželů, k níž došlo v neděli v Kroměříži, vyšetřují kriminalisté. Osmaosmdesátiletý muž ubodal svou stejně starou manželku a potom se na půdě domku oběsil. Na činu se manželé domluvili, motivem byl špatný zdravotní stav dvojice.


„Jedna z příbuzných přišla v dopoledních hodinách do rodinného domu, kde našla bez života jak osmaosmdesátiletou ženu, tak stejně starého muže. Na místo přivolala policisty, kteří začali zjišťovat detaily události,“ řekl policejní mluvčí Aleš Mergental.

„Oba dlouholetí manželé byli ve špatném zdravotním stavu. V domě se našel dopis na rozloučenou, který svědčí o tom, že se rozhodli ke společnému odchodu ze světa,“ sdělil mluvčí.

Kriminalisté našli v domě také peníze, z čehož usuzují, že je možné vyloučit násilné okolnosti ze strany cizích pachatelů.

„Krajští kriminalisté úmrtí vyšetřují jako dvojitou sebevraždu s podezřením na spáchání vraždy a následné sebevraždy,“ řekl Mergental. Případ bude zřejmě odložen. Pár spolu strávil zhruba sedm desetiletí a znal se od středoškolských let.

Letos jde o pátou dokonanou vraždu ve Zlínském kraji. V červnu v bytě v Hulíně na Kroměřížsku jednadvacetiletý muž ze Zlína brutálně připravil o život devatenáctiletou dívku. O dva týdny později bylo nalezeno tělo osmapadesátileté ženy ve vodovodní šachtě domku v Koryčanech také na Kroměřížsku. Kriminalisté za vraždu stíhají jednačtyřicetiletého muže, jenž u zemřelé bydlel.

V červenci jednašedesátiletý muž asi v hostinci v obci Topolná na Slovácku zastřelil svou o jednadvacet let mladší ženu. Sám při střelbě utrpěl vážné zranění na hlavě.

Na konci září bylo v domku v obci Slopné na Zlínsku nalezeno tělo sedmasedmdesátiletého muže. Policii na násilné úmrtí upozornil až po několika dnech olomoucký ústav soudního lékařství. Po pachateli zřejmě loupežné vraždy kriminalisté nadále pátrají.


(Zdroj: Krimi Zprávy Zlín)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín